(foto) Atenție, șoferi! Noile ecusoane de revizie tehnică se rup la prima spălătorie

0

De la începutul acestui an, autorităţile Republicii Moldova au pus în circulaţie noile tipuri de ecusoane care se primesc la staţiile de testare în urma unei inspecţii tehnice periodice. Acesta este lipit acum direct pe plăcuţele de tip nou care au un spaţiu special rezervat şi nu în altă parte.

Iniţial ni s-a comunicat că acest ecuson de tip nou reprezintă un autocolant, confecţionat din material autoadeziv, protejat cu elemente de securitate avansate și nu poate fi utilizat după dezlipire, însă nimeni nu ne-a spus că acesta nu este rezistent măcar la cele mai simple condiţii.

Recent, un şofer din Chişinău a ajuns într-o situaţie neplăcută după ce a ieşit dintr-o spălătorie auto. Se pare că apa poate distruge foarte uşor acest ecuson.

Acum bărbatului nu îi rămâne decât să meargă să ceară noi ecusoane sau să facă o nouă inspecţie tehnică.

Vezi şi: (foto) Iată cum arată noul ecuson pe care şoferii din Moldova îl vor primi după ITP

Află mai multe detalii, dar şi cum vor proceda şoferii care nu au plăcuţe de tip nou, aici: (foto) Ecusoanele de tip nou la inspecția tehnică periodică vor fi eliberate începând cu luna decembrie

0 comentarii
  1. ion spune

    In europa iti da o foaie cu inspectia tehnica, sau pune o stampila in talon. Acuma politia poate verifica din mers, dupa numar. La ce trebuie autocolant?

  2. Oleg spune

    Mișa, n-ai șters ghini numărul, deatâta s-o discliet

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata