(video) Nu luaţi şi lăsaţi în maşini lumânări sau candele aprinse! Vedeţi ce s-a întâmplat noaptea trecută din cauza asta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Două autovehicule au fost cuprinse de flăcări în Noaptea Învierii. Primul caz a avut loc în localitatea Ciorăscu din raionul Criuleni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 1:48. Potrivit primelor informații a luat foc o Toyota Corolla, după ce conducătorul auto în vârstă de 27 de ani a adormit în aceasta cu lumânarea aprinsă.

În urma incendiului mașina a fost distrusă totalmente, iar bărbatul s-a ales cu arsuri de gradul II la membrele superioare, fiind ulterior preluat la spital de serviciul de asistență medicală unde a primit îngrijirile de rigoare, refuzând spitalizarea.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Un alt caz de ardere a unui autoturism s-a produs la ora 3:30, deja pe strada Vlaicu Pârcălab nr. 44 din capitală. Aici o Skoda Fabia a luat foc după ce în autoturism a fost lăsată o candelă aprinsă.

La fața locului pentru lichidarea arderii a intervenit un echipaj de pompieri, care au reușit localizarea arderii fără ca aceasta să obțină răspândire. În urma incendiului autovehiculul a fost distrus în proporție de 70%, fără să aibă de suferit cineva.

În acest context pompierii îndemnă repetat oamenii să supravegheze strict focul deschis din candele și lumânări. Nu este indicat lăsarea surselor de aprindere fără monitorizare strictă!

În caz de situații de risc apelaţi la Serviciul 112. În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 26 situații de risc.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/