(video) Chişinău: Şoferul unei betoniere auto nici nu a simţit când a lovit o Dacia aflată în unghiul mort

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Motivul producerii unui astfel de accident nu este nou, în trecut fiind înregistrate situaţii de genul, însă prin acest caz dorim să atragem iar atenţia tuturor şoferilor de a fi prudenți.

Să conduci o maşinărie de mare tonaj şi de mari dimensiuni este în mod evident mai dificil decât un autoturism cu o înălţime mai mică de doi metri, însă nu dorim să-l îndreptățim pe camionagiu.

Recomandarea noastră este ca, în circumstanţe similare şi mai ales în ambuteiaje, să păstraţi o distanţă mai mare şi după necesitate să le cedaţi trecerea vehiculelor mari, toate pentru a evita neplăceri!

În zona combinatului de tutun:

VIDEO: facebook.com/jenea.leadskii

Încă un contact chiar în această seară, în sensul giratoriu de lângă centrul comercial Supraten:

FOTO: facebook.com/Александр Самойленко

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/