Auto Inspect: Atenție la mașinile electrice avariate! Un Renault Zoe accidentat frontal a fost importat de curând în Moldova

Abonații paginii Auto Inspect sunt deja obișnuiți să vadă o sumedenie de postări cu mașini accidentate importate în țara noastră. De această dată însă, un utilizator fidel al paginii ne-a expediat poze cu câteva mașini accidentate ce au intrat în capitală, printre care și un electromobil Renault Zoe.

Se trece ușor ușor și la mașinile electrice! Un vizitator al paginii noastre ne-a expediat câteva poze în care putem…

Posted by Auto Inspect on Friday, April 26, 2019

De altfel modelul electric este și cel mai accidentat din toate mașinile aflate pe platformă. Putem observa un accident frontal, destul de puternic de alfel. Cel mai probabil airbag-urile frontale au fost declanșate.

(video) Test Drive: Renault ZOE – cu mașina electrică prin Chișinău

În cazul lui Zoe accidentul frontal poate aduce multe riscuri. În logo-ul de pe grilă este ascunsă priza de încărcare, în timp ce sub capotă stă electromotorul si cele mai importante componente electrice. Mai contează dacă au avut de suferit sau nu și bateriile aflate sub mașină. În plus, există șanse destul de mari că acest electromobil va fi reparat într-un service necalificat în reparația automobilelor electrice.

Aveți grijă ce automobil procurați, iar în cazul în care nu sunteți siguri de trecutul acestuia apelați Auto Inspect la numărul de telefon 068303160.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/