Luxul britanic la ARENA AUTO FEST 2023 va fi reprezentat de un Bentley Bentayga în ediţie limitată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În zona ARENA AUTO FEST 2023, dedicată maşinilor scumpe, va putea fi admirat un automobil rar pe planetă. Este vorba despre un SUV de lux Bentley Bentayga First Edition din 2017, realizat în doar 608 exemplare pentru a corespunde cu numărul de cai putere sub capotă.

Însă mai special îl face un styling kit de la atelierul de tuning STARTECH, de sub aripa grupului BRABUS. Maşini cu un astfel de program de tuning, apropo fiind primul conceput pentru acest SUV, se pot număra pe degete!

Drept urmare, acest Bentayga se remarcă printr-un widebody kit care îi oferă o poziție vizuală mai scăzută și formează o tranziție optimizată aerodinamic între compartimentele roților din față și din spate. Alte careva intervenţii mai pot fi observate în zona pragurilor exterioare laterale şi a barelor de protecţie. Pe hayon are o mică buză.

În evidenţă mai ies nişte jante negre forjate de 23 inchi STARTECH Monostar S, care sunt îmbrăcate în anvelope Continental SportContact 6 de înaltă performanţă 295/35 ZR 23. Iar pentru un sunet mai pronunţat, al său motor W12 de 6.0 litri, cu 608 CP şi 900 Nm, a fost conectat la un eşapament custom din titan.

Amintim că un astfel de Bentayga cu W12 poate face 0-100 km/h în 4.1 secunde şi atinge maximum 301 km/h!

Apropo, iată şi testul nostru cu Bentley Bentayga efectuat acum şapte ani în urmă:

Acest Bentley Bentayga First Edition by STARTECH ne-a fost oferit pentru eveniment de către MIDNIGHT.WORKS, o companie IT 100% autohtonă care dezvoltă jocuri video (inclusiv simulatoare auto) pentru diverse platforme şi care de-a lungul anilor a demonstrat prin succesele obținute că şi Republica Moldova are oameni talentați în game developing.

Hashiriya Drifter: Car Games sau Drift Reign sunt doar câteva din produsele companiei, care apropo caută să-şi lărgească echipa! Aplică aici pentru unul din joburi dacă ai abilitățile necesare.

Biletele la eveniment le puteți găsi pe AFISHA.MD sau Ticket.AutoBlog.MD!

Mai multe detalii pe pagina evenimentului!

Cmentariile sunt închise