Auto Inspect: „Aveţi grijă ce procurați!” Un accident puternic suferit de un Renault, depistat la timp

0

Echipa Auto Inspect şi-a reluat activitatea de la 1 mai şi după toată această perioadă de carantină practic nimic nu s-a schimbat. Maşini cu probleme ascunse continuă a fi „împinse” pe piaţa celor rulate din Republica Moldova.

Şi, deşi unii văd deja asta ca fiind o normalitate, băieţii de la Auto Inspect sunt gata mereu să contrazică această părere, dar şi să sară în ajutorul celor care caută o maşină cu istoric cinstit.

FOTO: mycarsupermarket.com

De curând a fost verificat la solicitare un Renault Megane III, care probabil a avut o soartă mai grea în trecut. Automobilul a fost „împrospătat” atât de bine, încât punctele originale de sudură de pe muchia pragului au dispărut, iar sub stratul de vopsea se ascund şi milimetri de chit.

Testul de geometrie a direcţiei a confirmat aşteptările – practic toţi parametrii erau în afara normei. Iar asta înseamnă roți uzate prematur și nivel foarte mic de siguranță! În contextul celor spuse, urmările unui accident puternic au fost depistate la timp, înainte ca cineva să-şi dea banii pe automobil. Aveţi grijă ce procurați este îndemnul Auto Inspect.

Iar cu doar câteva zile mai devreme, experţii Auto Inspect au fost rugaţi să verifice un alt Renault Megane III, care a arătat de această dată o altă „boală” a maşinilor rulate la mâna a doua.

În urma cazului s-a tras o concluzie interesantă: „Tot mai des se poate observa că unii vânzători de automobile rulate încearcă să evite „pragul psihologic” de 200.000 de km pe bordul mașinilor vândute. Motivează ei asta prin faptul că majoritatea clienților sunt sceptici față de mașinile care au peste 200.000 de km, motivând cu riscul mai mare de defecțiune a unor părți ale motorului sau a cutiei de viteze”.

Probabil a fost aceeaşi situaţie şi cu un Renault Megane III, care a ajuns împreună cu potențialul cumpărător la Auto Inspect. Pe bordul automobilului s-a găsit cifra de 166.469 km, dar în scurt timp a fost depistată cea reală de 253.314 km. Deşi avea parcursul schimbat din motive ciudate, automobilul practic nu avea elemente revopsite şi a fost deservit la dealerul oficial până la parcursul actual.

Într-un final nu se ştie dacă bărbatul a procurat automobilul, însă cert este că nu a primit prea bine informația. Cel mai probabil acesta a fost dezamăgit de faptul că pe o maşină cu odometru modificat se cereau mai mulţi bani decât ar fi fost cinstit.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata