AutoBlog.MD – cel mai accesat site de știri auto și test drive-uri din Moldova în 2019

Anul 2019 a fost un adevărat succes pentru AutoBlog.MD! Datorită vouă, vizitatorilor noștri, am reușit să menținem performanța ultimilor ani de a fi cel mai accesat site de știri auto și test drive-uri din Republica Moldova, motiv pentru care vă mulțumim din partea întregii echipe!

Peste 2 milioane de utilizatori unici au accesat AutoBlog.MD pe parcursul lui 2019! În total am reușit să înregistrăm în jur de 3.7 milioane de sesiuni și mai bine de 4.8 milioane de pagini accesate! Cea mai vizitată lună după numărul de sesiuni a devenit chiar ultima lună din an.

Astfel, în decembrie 2019, am reușit să ajungem la un nou record de vizite înregistrat vreodată de un site de știri auto și test drive-uri din Republica Moldova – 505.000 vizite!

Exact 2.210 articole au fost plasate pe site pe parcursul lui 2019, cifra maximă de 197 de articole fiind înregistrată în iulie 2019. Aici meritul cel mare îi revine lui Alex Sîrbu, editorul AutoBlog.MD care are grijă să selecteze cele mai calitative știri zi de zi.

Cea mai accesată știre a fost cea în care anunțam previziunile șefului Daimler pentru industria auto mondială, acest articol a reușit să fie accesat de peste 260.000 de ori şi distribuit doar de pe site de aproape 60.000 de ori!

https://autoblog.md/seful-daimler-ag-prezice-viitorul-lumii-particular-din-2020-va-incepe-falimentul-industriei-auto/

În același timp, de un succes imens s-au bucurat știrile venite de la saloanele auto la care am fost prezenți – Geneva și Frankfurt! Zeci de articole au fost plasate de la aceste evenimente, publicul nostru fiind deja obișnuit cu faptul că AutoBlog.MD relatează de la cele mai importante saloanele auto europene.

Ne bucurăm că în 2019 ați urmărit și proiectele noastre speciale, unul dintre acestea fiind și Tribut Moldovei! În cadrul acestuia am mers în cele mai frumoase zone din țară și v-am adus de acolo istorii pe care mulți nu le știau, dar și reportaje video, cinci la număr pe care le ataşăm mai jos într-un playlist.

De altfel, și pe partea de producție video, AutoBlog.MD livrează cel mai mult conținut în segmentul său. Un număr total de 119 reportaje video au fost plasate pe canalul AutoBlog.MD de YouTube pe parcursul lui 2019!

Cel mai urmărit reportaj a fost prezentarea modelului AURUS Senat de la Salonul Auto de la Geneva, care a reușit să ia peste 410.000 de vizualizări! Aici vă puteți abona la canalul nostru unde avem deja peste 43.000 de urmăritori!

Tot în 2019 am reușit să organizăm și prima ediţie AutoBlog.MD Street Show în Piața Marii Adunări Naționale din centrul capitalei! Mii de oameni au putut urmări cele mai tari automobile din Republica Moldova într-un singur loc!

Am ținut mult ca acest eveniment să fie unul gratuit pentru toată lumea, astfel pasionații de automobile, copii și părinții lor, având posibilitatea să le vadă îndeaproape, multe poate pentru prima dată.

Reportaj video: Cum a fost la AutoBlog.MD Street Show 2019!

Tot în 2019, în garajul AutoBlog.MD a intrat un nou automobil – Land Rover Discovery Sport facelift! Deja de mai bine de două luni simțim zi de zi ce înseamnă să conduci un Land Rover pe drumurile din Republica Moldova și cât de adaptat este acest model pe drumurile din țara noastră!

Apropo, în curând vom lansa un nou reportaj video cu acest model în care vă vom spune impresiile noastre după primii 8.000 de km cu Disco Sport facelift!

https://autoblog.md/video-test-drive-noul-land-rover-discovery-sport-facelift-masina-datorita-careia-nu-ne-mai-suparam-pe-drumurile-din-moldova/

“Sunt absolut flatat de rezultatul pe care l-am obținut în 2019 pe partea de vizite! Niciodată nu m-am așteptat ca un site auto să ajungă la aceste cifre și mă bucur că anume AutoBlog.MD e cel care le poate arăta. Partea cea mai bună este că și 2020 ne-a adus deja o surpriză mare pe vizite, dar despre ea vă vom spune mai târziu.

Pentru anul curent avem multe idei. Putem deja anunța că AutoBlog.MD Street Show, ediţia a II-a, va avea loc și în acest an! Ne pregătim de un eveniment mai mare, mai bine organizat și cu mai multe automobile! Dar până la Street Show, vom avea un alt eveniment auto despre care vom anunța foarte curând!

Vom continua să mergem la Saloanele Auto de rezonanță. Deja avem totul planificat pentru Geneva, dar și pentru un alt salon auto care va fi o surpriză pentru majoritatea vizitatorilor noștri.

Vă mulțumesc mult că ne urmăriți și sper să reușim să construim împreună o comunitate de oameni și mai mare prin intermediul AutoBlog.MD! Le mulțumesc și partenerilor noștri – DAAC Hermes, LUKOIL, Continent, GBS, GT Sport Auto, UNIMEDIA, TV8 și multor altora pentru suportul acordat în 2019!”, a menționat editorul șef Constantin Mihalachi.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/