Autorităţile au lansat o licitaţie privind conceperea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea parcărilor cu plată în Chişinău

Primăria municipiului Chișinău informează că a fost lansată procedura de contractare a serviciilor de elaborare a studiului de oportunitate privind implementarea sistemului de management al parcărilor auto din municipiul Chișinău. Anunțul despre licitație, precum și documentele însoțitoare au fost publicate pe platforma electronică achizitii.md.

Astfel, municipalitatea urmează să beneficieze de o strategie bazată pe termen scurt, mediu și lung în ceea ce privește managementul parcările auto cu plată din Chișinău.

Ofertele pentru concurs pot fi depuse pe platforma electronică menționată. Bugetul dedicat este de 500.000 de lei.

De asemenea, a fost publicată licitația pentru elaborarea schemelor de organizare a circulației rutiere în zona centrală, în perimetrul străzilor Ismail – str. A. Mateevici – str. M. Viteazul – str. Albișoara. Proiectul prevede amenajarea parcărilor auto în zona centru din contul benzilor de circulație rutieră.

Anunțul despre licitație a fost publicat pe aceeaşi platformă. Ofertele pentru concurs pot fi depuse până la data de 4 aprilie 2021, ora 08:30.

În context, Direcția generală transport public și căi de comunicație face apel către companiile de profil de a participa la licitațiile deschise, în cadrul căreia, fiecare participant are posibilitatea de a-și prezenta oferta.

Totodată, subdiviziunea municipală de profil va lansa în perioada imediat următoare licitația pentru lucrările de amenajare a parcărilor auto în zona centru a capitalei. Specialiștii urmează să definitiveze designul, precum și materiale (pavaj, asfalt sau pavaj ecologic) care vor fi utilizate în procesul de execuție a obiectivelor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/