(foto) Căruță cu doi minori, lovită de o mașină în raionul Telenești. Unul a decedat, altul e în stare gravă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Sâmbătă seara, în jurul orei 20:11, polițiștii din Telenești au înregistrat un apel telefonic privind producerea unui accident rutier grav. S-a întâmplat pe traseul local G46 care face legătură între satele Chiștelnița și Scorțeni.

Conform informațiilor preliminare, un automobil marca BMW, condus de către un șofer în vârstă de 20 de ani, a lovit din spate o căruță trasă de cal. În aceasta se aflau numai doi minori de 15 ani.

În urma impactului, unul a decedat până la sosirea ambulanței. Cealaltă persoană a fost transportată la Spitalul Raional Telenești în stare gravă, ne-a comunicat ofițerul de presă al IP Telenești, Elena Băetrău.

Conducătorul auto nu fusese în stare de ebrietate. Acesta este cercetat în libertate.

Poliția derulează în prezent investigații pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului. Se face apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulație și să fie atenți la drum pentru a evita astfel de situații nefericite.

Vezi și: (video/update) Accident grav lângă Bahmut. Patru persoane au decedat, o mașină lovind căruța în care se aflau

Ar mai fi de notat că drumul regional G46 chiar recent, la sfârșit de februarie 2024, a fost dat în exploatare după ce a fost reparat pe o lungime de 7.52 km.

Într-un comunicat de presă, Administrația de Stat a Drumurilor a menționat că „obiectivul principal al lucrărilor a fost de a îmbunătăți calitatea îmbrăcămintei rutiere, contribuind astfel la creșterea nivelului de siguranță și confort pentru locuitorii din regiune”.

Costul reparațiilor a fost de 43.324.522 de lei, bani alocați din mijloacele Fondului Rutier.

Cmentariile sunt închise