(video) Un bărbat a scăpat la limită de urmările unui accident matinal produs în Cricova. Vezi cum s-a întâmplat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bărbat a fost la un pas de a fi lovit dur de una dintre mașinile care s-au tamponat în această dimineață în oraşul Cricova. Bărbatul s-a ales cu o sperietură zdravănă după ce a reuşit să scape din calea maşinii a cărei control a fost pierdut.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 8:44, pe strada Chișinăului din Cricova, fiind implicate două Opel Astra de generaţii diferite. Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Capitalei, Svetlana Scripnic, în urma impactului unul dintre cei doi șoferi, de 32 și, respectiv, 29 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor, dar și pentru a stabili care dintre cei doi se face vinovat.

VIDEO: publika.md

Scriu aceasta postare referitor la accidentul de luni dimineața ce a avut loc în centrul orașului Cricova.Bărbatul care a scăpat cu viata este soțul meu si el datorita reactiei sale intru-un cuvânt a rămas viu, dar ce era sa fie dacă în acel moment cînd s-a produs accidentul mergea o mama cu un copil sau o batrînică,bătrînel ??Nici nu pot sa îmi imaginez dar la sigur era să se sfîrșească totul tragic. 😱Voi, cei care sunteți șoferi și mergeți cu viteza excesivă în locuri unde merg oameni ,voi chiar nu prețuiți viața voastră dar și a celor din jur? 🤔Respectați vă rog regulile de circulație și nu fiți atît de indiferenți !!!!

Posted by Ciuș Mașka on Monday, 1 August 2022

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/