(video) Audi SQ7 facelift a primit de la ABT un Aero package wide body şi 510 CP

Noul Audi SQ7 facelift este un SUV care își ascunde fără efort greutatea atunci când vine vorba de performanța și agilitatea în condus. Mai mult ca niciodată, revistele auto împărtășesc aceeași opinie. Și atunci când recent introdusul upgrade de performanță de la ABT Sportsline intră în joc, cei de la volan se vor crede cu adevărat într-o maşină sport, deşi poziţia pe scaun va fi ceva mai sus.

În scopul de a prezenta în mod corect acest vehicul într-un format mai mare, compania bavareză oferă acum ABT Aero package wide body. Setul include un add-on agresiv proiectat pentru bara de protecţie faţă, extensii pe aripi, ataşamente laterale pe portiere şi praguri, un add-on în spate cu difuzor integrat şi un set de noi terminaţii de eşapament.

O versiune slim body kit fără extensii pe aripi este disponibilă ca o opțiune. Proprietarii pot comanda, de asemenea, opțiuni suplimentare disponibile, precum un spoiler spate din plastic ABS sau fibră de carbon, ori inserţii pe bosaje.

ABT spune că atunci când un SQ7 modernizat apare în oglinda retrovizoare interioară, vă puteţi da seama rapid că nu este un model standard. În majoritatea cazurilor, este posibil ca clienții să fi profitat și de upgrade-ul de performanță ABT Power. O unitate de control high-tech contribuie la schimbarea cifrelor de 435 CP și 900 Nm cu 510 CP și 970 Nm de cuplu.

În plus, un ABT Sound Control este disponibil pentru modelele cu sisteme audio active montate din fabrică, pentru a crea un sunet deosebit de carismatic al vehiculului.

Un SUV ca acesta merită, de asemenea, un set de jante formidabile din aliaj. Pentru SQ7 sunt disponibile unele exclusiv într-un format de 22 inci, din trei modele interesante la alegere. De exemplu, modelul Sport GR, în negru lucios sau mat, cu elementele sale “prelucrate cu diamant”.

O opțiune unică este modelul HR Aero finisat într-o nuanţă neagră fumurie cu inelul său aero distinctiv. A treia opțiune janta “flowforming” de înaltă performanță – HR-F – cu finisare shadow silver sau dark smoke. Ca întotdeauna, combinații individuale de elemente extra și componente de performanță pot fi găsite în ABT Configurator.

Cel mai mare tuner de vehicule Audi și VW din lume oferă, de asemenea, noi componente interioare pentru SQ7. Noile opţiuni sunt inserţiile din fibră de carbon pentru planşa de bord şi cadrul scaunelor frontale. Poate fi înlocuit şi butonul Start-Stop cu unul iluminat de la ABT, iar pentru o ambianţă specială mai poate fi bifat un sistem de iluminare ambientală care îşi face apariţia la accesul în interior sau ieşirea din SUV.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/