FRANKFURT 2019: Noul Renault Captur în centrul atenţiei – Reportaj Video AutoBlog.MD

Noua generaţie Renault Captur a debutat în premieră publică la Salonul Auto de la Frankfurt. Practic aceasta a fost singura maşină care a împânzit tot standul producătorului, fiind arătat lumii în mai multe culori, variante de tapiţerie şi dotări – un semn clar că modelul poate fi personalizat după orice gust.

Designul său reinventat, ajustările sale perfecte, iluminarea frontală și cea posterioară cu LED-uri şi o semnătură sub forma literei C (standard), dar şi inserţiile cromate decorative contribuie în totalitate la îmbunătățirea calității. Cu toate opţiunile de culoare, versiunile şi pachetele exterioare se pot forma până la 90 de maşini diferite! Şi interiorul a devenit mai plăcut, cu mai multe materiale şi suprafeţe moi, un panou de bord digital, dar şi o consolă “plutitoare” care poate include un ecran de până la 9.3 inci.

Schimbări s-au făcut şi sub capotă. Adoptarea platformei modulare CMF-B a permis instalarea a cel puţin cinci motoare, trei cutii de viteze, a unei tracţiuni faţă, mai mulţi asistenţi electronici indisponibili anterior, însă cel mai important – aceasta este compatibilă şi cu o unitate de propulsie plug-in hybrid care face din noul Captur primul model PHEV al mărcii!

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/