AUTOVOT MOLDOVA 2018: Iată cine este câştigătorul concursului cu marele premiu iPhone 8!

Concursul AUTOVOT MOLDOVA 2018 are un câştigător! Din 14 mai 2018 și până pe 13 iunie inclusiv, toți cititorii AutoBlog.MD din Republica Moldova au avut posibilitatea să aleagă cea mai populară mașină nouă lansată în ultimul an pe piaţa locală, iar acum au fost făcute totalurile.

Dintre sutele de voturi a câtorva sute de participanţi, sistemul electronic al concursului dezvoltat de AutoMarket.ro l-a ales câştigător pe Andrei Pavlenco, un tânăr din Căuşeni pe care îl felicităm! Acesta urmează să intre în contact pentru a afla cum să-şi ridice premiul – un iPhone 8 64 GB!

Tuturor celorlalţi participanţi nu ne rămâne decât să le mulţumim că au contribuit la alegerea celei mai populare maşini accesibile şi premium din Republica Moldova, dar şi să le urăm succes în viitoarele concursuri. Staţi aproape!

Iată cele mai populare maşini alese: AUTOVOT MOLDOVA 2018, la final! A fost votată cea mai populară maşină accesibilă şi maşină premium

Amintim că nu ne-ar fi reușit acest concurs fără partenerii care ne-au susținut cu organizarea AUTOVOT MOLDOVA 2018. Ne bucurăm să anunțăm că prima ediție este susținută de FELIX soluții de calitate pentru mașina Dvs (antifreeze, lichid de frână, antigel și cosmetice auto) și compania LUKOIL Moldova, care ne susține mereu și la care alimentăm toate mașinile de test cu mare încredere!

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/