Maraton în Chişinău în acest weekend! Străzile pe care nu se va putea circula cu maşina

În acest weekend se va desfăşura o nouă ediţie a Maratonul Internaţional din Chişinău. În mod tradițional este necesar de sistat circulația autovehiculelor, dar şi de modificat itinerarele unor rute de transport public, lucruri care deja au fost stabilite.

În mare parte nu se va putea traversa capitala pe aproape întreg bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, dar şi parţial pe bulevardul Dacia, până la intersecția cu străzile Trandafirilor şi Hristo Botev. Poliţia se va ocupa de toate redirecționările pe străzile adiacente.

Sistarea circulaţiei traficului rutier va avea loc după cum urmează:

  • Mâine, 16 octombrie, de la ora 1:30 până la 19:00, va fi sistat traficul în PMAN, în perimetrul străzilor Bodoni-Puşkin de pe bulevardul central.
  • Duminică, 17 octombrie, între orele 01:30 și 19:00, traficul va fi suspendat pe bd. Stefan cel Mare între străzile Toma Ciorbă şi Ciuflea, precum și pe bd. Dacia de la strada Ciuflea până la strada Trandafirilor. De notat este că doar o parte a drumului care duce din sectorul Botanica spre Centru va fi închisă (doar sensurile de circulaţie din partea Bisericii Ciuflea şi din partea Spitalului Clinic Municipal nr.1)!

Despre cum va circula transportul public este notat pe paginile 6-8 ale documentului ataşat:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/