Avertizări meteo! Cod Galben de ceaţă şi de scădere bruscă a temperaturii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenţie! Meteorologii de la Chişinău au emis două avertizări Cod Galben, una dintre care este valabilă din această seară! Fenomenele vizează întreg teritoriul Republicii Moldova.

FOTO: tgstat.ru

Din această seară şi până mâine la prânz, pe arii extinse, se va menţine ceaţă, astfel că vizibilitatea va scădea până la 200 de metri şi mai puţin. Şoferii trebuie să-şi adapteze neapărat stilul de condus, iar pietonii să se asigure de câteva ori înainte de a traversa un drum!

Ulterior, în zilele de duminică şi luni, temperatura aerului va coborî semnificativ şi se vor mai înregistra nişte ninsori slabe. Termometrele vor indica pe timp de noapte până la -10 grade Celsius!

Vezi mai jos textele avertizărilor meteo şi cum va fi vremea în următoarele şapte zile:

Iar prognoza pentru următoarele 24 de ore, începând cu ora 20:00, spune că vremea la noapte va deveni mai rece, iar precipitații nu se prevăd. Cu toate acestea din cauza stratului de zăpadă depus în unele raioane din nord, condițiile de ghețuș pe drumuri rămâne.

Vântul își menține poziția din nord-vest suflând slab la moderat. Noaptea temperatura minimă a aerului va coborî la valori între -5..-10°C. Maxima zilei se va situa între -1..+4°C.

Apropo, a fost lansată concomitent şi o Alertă Hidrologică!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/