BMW Moldova organizează BMW Festival 2016

Cu prilejul aniversării centenarului mărcii BMW, sâmbătă, 30 iulie 2016, la Aerodromul Vadul-lui-Vodă va avea loc BMW Festival Moldova.

Ediţia din acest an a festivalului BMW, va aduce în atenţia publicului sute de modele BMW, într-o zonă expoziţională a cărei suprafaţă se întinde pe circa 22.000 de metri pătraţi.

https://youtu.be/ZI_qgBuRIPc

Programat pentru 30 iulie 2016, BMW Festival este un eveniment dedicat posesorilor şi iubitorilor mărcii bavareze. Punctul de atracţie al evenimentului va fi cea mai mare expoziţie de modele BMW organizată în Moldova, cu participanţi din toate colţurile ţării, dar şi cu modele venite din Ucraina, Romania şi Germania.

Aerodromul Vadul-lui-Vodă va fi gazda unui eveniment ce se va desfăşura în aer liber şi care va aduce împreună comunitatea BMW din Moldova, devenind pentru o zi locul de întâlnire al unei pasiuni comune ce devine mai degrabă un stil de viaţă.

Programul evenimentului include show auto-moto, concert live, numeroase concursuri (Elegance, Tuning, Styling, Pit Stop, etc) și nominalizări speciale. Headliner-ul serii va fi trupa rock din Belgia – The Revengers, pe scenă vor mai performa şi interperţi autohtoni: Alex Calancea Band & Andrei Glavan, Guz & Kapushon.

Pentru că sloganul BMW se traduce prin “pasiunea de a conduce”, BMW Moldova le va oferi ocazia vizitatorilor să participe la exerciţii de drift a gamei de modele BMW M. Astfel, modelele BMW M vor fi conduse de şoferi profesionişti, iar vizitatorii vor putea experimenta senzaţiile tari în cadrul exerciţiilor de drift în calitate de pasageri.

De asemenea, în premieră în Republica Moldova va fi prezentat “Vision Gate”, simulator de realitate virtuală care va prezenta conceptul viitorului în viziunea BMW. Vizitatorii vor avea posibilitatea să descopere automobilul viitorului – BMW VISION NEXT 100.

Doritorii pot obţine bilet gratuit înregistrându-se pe site-ul oficial al evenimentului. Toate biletele participă la extragerea de premii oferită de BMW Moldova şi partenerii evenimentului.

Mai mult ca atât, oricine poate opta pentru transfer gratuit tur-retur, bifând opţiunea corespunzătoare în formularul de pe site-ul www.bmwfestival.md.

Detalii transfer gratuit (+373 22) 204-632.

BMW Festival 2016 este un eveniment organizat de BMW Moldova în comun cu BMW Club Moldova şi este susţinut de Lukoil, Corona, Raiffeisen Leasing şi Grawe Carat.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/