Business în rândul studenților? Pentru bani, un tânăr i-a promis unei femei nota „admis” la proba practică

0

Un student din capitală a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, în comun cu reprezentanți ai Agenției Servicii Publice, într-un dosar de trafic de influență.

Tânărul ar fi promis unei femei că o poate ajuta să susțină examenele pentru obținerea permisului de conducere, iar pentru serviciile sale ar fi pretins 20.000 de lei.

În urma denunțului femeii, CNA a deschis o cauză penală pentru trafic de influență. Potrivit declarațiilor denunțătoarei, tânărul ar fi susținut că are influență asupra membrilor comisiei de examene și că i-ar putea să-i determine să o noteze cu „admis” la proba practică.

Ca rezultat al colaborării dintre CNA și ASP, bănuitul a fost documentat și reținut pentru 72 de ore, fiind plasat în izolator. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă penală!

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile a instanței de judecată. Procuratura Anticorupție conduce urmărirea penală.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata