Caz tragic în Bălceana. Un bebeluş a decedat după ce a căzut cu mama sa dintr-o maşină condusă de tatăl beat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bebeluș de doar 9 luni a decedat după ce a căzut cu mama sa dintr-o maşină condusă de tatăl său! Acesta din urmă a fugit de la fața locului, fiind în stare de ebrietate avansată. Mai mult, chiar şi soţia lui era într-o stare similară!

Totul s-a întâmplat acum câteva ore pe o stradă din localitatea Bălceana din raionul Hînceşti.

La fața locului polițiștii au stabilit că în jurul orei 14:00, dintr-o Dacia Logan, condusă de un bărbat de 45 de ani, în circumstanțe necunoscute a căzut soția acestuia de 40 de ani care avea în brațe copilul lor de doar nouă luni.

Bărbatul a părăsit locul incidentului. Femeia și copilul au fost transportați la Spitalul Raional Hîncești. La moment starea mamei este satisfăcătoare, însă bebelușul a decedat din cauza traumatismelor incompatibile cu viaţa.😭

Polițiștii au depistat ulterior șoferul la domiciliul acestuia, din același sat. Rezultatul testului alcoolscopic a arătat o concentrație de 1.11 mg/l alcool în aerul expirat. La spital femeia a fost și ea testată, rezultatul fiind de 1.15 mg/l în aerul expirat.

Acum sunt întreprinse acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Reiterăm despre importanța conștientizării de către părinți a riscurilor la care sunt expuși copiii din cauza neglijenței. Amintim repetat și despre riscurile consumului de alcool, care te face iresponsabil, fără ca să-ți controlezi gândurile, reacțiile și faptele!

Cmentariile sunt închise