(video) Cimișlia: Copilă de șapte ani, filmată de tatăl său cum conduce și avertizată să nu ia bordura

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliția Republicii Moldova anunță că s-a autosesizat în baza unei secvențe video apărute de curând în spațiul online. Imaginile arată cum o copilă din Cimișlia efectuează câteva manevre de deplasare, fiind la volanul unei Toyota.

Polițiștii au identificat tatăl copilei. Acesta are 31 de ani și este locuitor al satului Selemet din raionul Cimișlia.

Bărbatul a fost sancționat pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea necorespunzătoare de către părinţi sau de către persoanele care îi înlocuiesc a obligaţiilor de întreţinere, de educare şi de instruire a copilului.

Procesul verbal a fost remis Instanței de Judecată pentru primirea unei decizii conform competenței.

Amintim părinților că atunci când permit unui minor să conducă un vehicul, pericolul pentru viața copilului este iminent. Supravegheați și educați copiii corespunzător vârstei!

Vez și: (video) Iresponsabil până la capăt! Un copil a fost surprins la volanul unei maşini la ieşirea din localitatea Vatra

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise