Cei mai amabili și prietenoși conducători auto din Europa deţin modele ale acestui producător

0

Etichetele puse în trafic pot fi uneori nedrepte. Spunem că șoferii modelelor BMW sunt agresivi și nu respectă regulile de circulație, dar ne bazăm doar pe câteva experiențe personale. Spunem că posesorii modelelor Honda sunt cei mai fideli brandului, însă iarăși ne bazăm doar pe supoziții. Nu a existat până acum o statistică clară privind aceste aspecte..

FOTO: thehappycar.com
FOTO: thehappycar.com

Universitatea din Cambridge a decis să pună capăt acestor presupuneri, mare parte dintre ele false, și să ofere Europei o statistică pertinentă a personalităților pe care le întâlnim în trafic. Potrivit universității engleze, șoferii Nissan sunt cei mai predispuși la a pune pe primul loc nevoile celorlalți. De asemenea, ei sunt preocupați de evoluția economică și de justiția socială.

FOTO: guelphnissan.com (Nissan Maxima)
FOTO: guelphnissan.com (Nissan Maxima)

Richard Mills, omul care a coordonat proiectul, a declarat că ”oamenii care conduc un Nissan sunt văzuți ca persoane de încredere, cu o inimă bună, generoși și simpatici. Sunt plini de considerație și prietenoși și sunt de părere că toți ceilalți oameni sunt cinstiți și onești. Nu tind să fie mereu competitivi sau egoiști”.

Având în vedere rezultatele, este lesne de înțeles că marea majoritate a șoferilor Nissan sunt implicați în relații de lungă durată, în care se simt confortabil.

Sursa: Automarket

0 comentarii
 1. BMW spune

  Daca vreti sa vedeti cit de linistiti sunt soferii BMW esiti pe bulveardul Dacia. Da sincer pur si simplu esiti si o sa vedeti.

 2. BMW the path to young death spune

  Daca asa sunt de linistiti citi anul acesta au murit de tineri sau au schilodit pe altii?

 3. Jora spune

  Nu are nici o treaba marca! Ideea e simple. Totul depinde de sofer. Daca unui sofer agresiv ii dai un VAZ el sta ca in kletka la puscarie. Daca ii dai un BMW lui i se redica temperatura si el se considera Isus Jristos al Kisinaului. Dumnezeu nu iarta asta! El trasneste cu toata dragostea si cheama sufletul la sudul cel mare.

 4. Musea spune

  Eu am vazut soferi agresivi pe toate marciele dar cum ese din masini is ca niste ingeri. ASTA II DE LA COMPLEX NEPOLNOTENOSTI. pAI CUM POTI SA FIE TO BLIND TO RAZVRATNII? pai ce poti fi si baiat si domnisoara? pai se poate da nu in moldova. in practica mondiala este da in moldova e rar de tot.

 5. Niku spune

  Cei mai cuminti soferi is acei care merg cu transportul public.

 6. Guja spune

  Daca se poate cum transnistrenii merg in delegatie. Am in vedere 10 masini ca la nunta. Stiu ca in anii 90 tirurile mergeau asa in caz ca raketul va fi pe drum. La dinsii traditiile inca dupa 30 de ani se pastreaza.

 7. Vasea spune

  Si spunetimne si despre moldoveni care fugind de taxe umbla cu masini transnistrene.

 8. Pura spune

  Va rog mai mult continut si probleme autohtone. Oare credeti ca pe moldoveni saraci si flaminzi ii intereseaza problemele si marcile de pese ocean? Oare fiin in criza in faza letala ne intereseaza ce discount ofera companiile de masini? SPUNETINE DESPRE PARCARI, DESPRE CULTURA MOLDOVANULU,, DESPRE PROSTIA MOLDOVANULUI, DESPRE REALITATEA IN CARE TRAIESTE MOLDOVANUL, DESPRE CIT DE BINE LUCREAZA COMPANIILE DE ASIGURARI AUTO SI DESPRE Cit de bine lucreaza servisurile de masini si ar fi bine cu camera ascunsa de luat un sofer simplu ca la blogeri stim cum totul se face. Pina la urma de dus si la o moika cu camera si fara camera si garantez este diferenta mare. La noi nu pe toti ii duce capul sa puna aceeasi presiune la roti asa ca despre ce vorbim.

 9. NafNaf spune

  Moldovanul e asa o specie ca total nu are legatura cu investigatia asta facuta de presa de bulevard. LA NOI POSESORII DE MASINI TREBUIE GRUPATI DUPA TAXISTI, MARSUTNISCI, AVTORITETI, BAZARSCICI, MOISCICI, HAMALI, TROLEIBUSNICI, MAME CU COPII SI FARA COPII, PODRUGI SERIOZNIE PE BUSIC SI TOT ASA. daca de ocupat serios atunci avem peste 1000 de categorii de soferi, mai sunt si de aistea cu okelari si fara cu okelari asudati si cu carcasa din aur. AVEM SOFERI CARE ASCULTA MUZICA SANSON CHIAR SI CIND DORM, AVEM SOFERI CARE SE URCA LA VOLAN NUMAI DUPA CE BEAU, daca s-ar ocupa cineva cu o analiza serioasa apu ma tem ca nimenim in cartea guiness.,

 10. Buric spune

  La Maldova masina nu poate spune decit care este rata de leazing lunar si cit platesti gazda. Daca esti imbracat in adidas si mergi cu mers de 10 ani atunci esti patsan dornic de podrugi si podrugile de tine ca un print venit de peste ocean de la zarobotca. asta se refera si la audi si baha si toate luxurile care la moldoveni sunt masini pentru saraci. O TAXA CA IN RUSIA SAU NORVEGIA NU AR STRICA SA MA TREZIM MALDAVENII DIN SOMNUL CEL DE MOARTE.

 11. Rusik spune

  Ce are marca masinii cu cultura individului?

 12. Alex spune

  Da nimic nu are. Esiti luni dimineata si mai grabit popor ca cel maldavenesc in lume nui! Daca exista apu si acei is maldaveni da damu cu dubla cetatenie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata