Cel mai bogat ministru rus, cel care supraveghează şi industria auto, încă nu şi-a cumpărat un AURUS

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Principala „intrigă auto” din 2021 a fost dacă ministrul Industriei și Comerțului Federaţiei Ruse Denis Manturov, cel care supraveghează şi industria auto locală, îşi va cumpăra sau nu un produs AURUS.

Oficialul și-a exprimat în mod repetat o astfel de dorință, însă cel mai probabil așteaptă o mașină de producție pentru că primele unități comercializate par mai degrabă niște automobile pre producție care nu inspiră cea mai mare încredere.

FOTO: Kiril Kallinikov / RIA Novosti

Ministrul rămâne a fi cel mai bogat membru al cabinetului de miniştri de la Moscova, iar conform datelor declarate despre câştigul său în 2021 (publicate la 15 aprilie) şi-ar putea permite chiar şi cel mai scump AURUS blindat. Manturov a raportat un venit, ATENŢIE, de 704.6 milioane de ruble sau puţin peste 8 milioane de euro!

Suma declarată este cu aproape 36 de milioane de ruble mai mică decât în ​​2020, dar cu toate acestea Manturov continuă să opereze doar două mașini: o Lada Vesta şi o Tesla Model X 100D.

În documentul ataşat puteţi vedea, din pur interes, veniturile în comparație a altor miniştri, dar şi automobilele din proprietate (cele declarate). Cel mai luxos îl deţine ministrul Transporturilor – un Bentley Continental GT, în timp ce soţia sa este un fan al modelelor Mercedes-AMG.

[embeddoc url=”https://autoblog.md/wp-content/uploads/2022/04/declaratii-avere-ministri-Rusia.pdf”]

Cmentariile sunt închise