(video) Un atelier dezvăluie câteva defecte minore descoperite la un AURUS Senat de aproape 320.000 de dolari

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un atelier de detailing din Moscova a scos la iveală numeroase defecte minore ale sedanului AURUS Senat. Deficiențele au devenit cunoscute după ce proprietarul unei astfel de maşini, în valoare de 24 milioane de ruble, a apelat la serviciul prin care se aplică folie de protecţie pe caroserie.

Tot el le-ar fi povestit managerilor experienţa trăită şi despre un regret al achiziționării.

Iată câteva dintre probleme depistate în primele abia 10 zile de proprietate:

  1. După doar 10 metri de condus de la showroom a apărut eroarea „cruise controlul cu funcţia de menținere a distanței nu este disponibil”.
  2. A încetat să funcționeze și a apărut eroarea „lumina de frână suplimentară nu este disponibilă”.
  3. Mașina începuse să meargă spre dreapta şi dealerul nu a putut seta din prima alinierea roților.
  4. Un moment cu adevărat deprimant pentru această clasă de mașini este sistemul audio care oprește periodic comenzile de control și nu se poate regla nici prin butoanele de pe volan, nici prin joystick, până când mașina în sine nu este oprită şi încuiată complet.
  5. În ceea ce privește calitatea sunetului, nu se potrivește deloc cu statutul său. Este similară ca a unui sistem de bază cu şase difuzoare dintr-un BMW F30.

Autorul comentariului afirmă că va continua să fie informat de posesor despre alte probleme care vor fi identificate pe parcurs.

Tot el spune că totuşi că îi place automobilul, se simte că s-a depus un efort şi s-a investit în dezvoltare (deşi semnificativ de puţin în comparaţie cu producătorii europeni), dar crede că este timpul să se intervină cât mai curând cu un facelift cuprinzător şi de înaltă calitate, cu mai multe upgrade-uri interne, chiar dacă niciun an nu a trecut de la startul producţiei. De altfel, se pare că toţi clienţii care sunt ademeniți au un statut de “beta testeri”.

Calitatea încă fragedă a primelor automobile de producţie este confirmată şi opiniile relatate în acest prim test drive:

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise