(foto) Mercedes-AMG Petronas F1 a trecut “de partea întunericului”

Formula 1 revine la curse în acest weekend în Austria şi o va face într-o lume care s-a schimbat profund de când echipele s-au adunat ultima dată în Melbourne, la începutul lunii martie. Răspunsul unit al sportului la pandemia globală de COVID-19, sub forma proiectului Pitlane, a prezentat cea mai bună capacitate pe care Formula 1 o are de oferit.

FOTO: formula1.com

Cu toate acestea, în ultimele cinci săptămâni, mișcarea Black Lives Matter a căutat să facă lumină cu privire la cât de mult este nevoie de noi măsuri și acțiuni în lupta împotriva rasismului și a tuturor formelor de discriminare.

Ca echipă, cei de la Mercedes-AMG Petronas F1 au folosit ultimele săptămâni pentru a asculta perspectivele membrilor săi, pentru a învăța și a reflecta asupra echipei așa cum este astăzi și îşi doreşte să fie în viitor. În prezent, echipa conţine trei procente de forţă de muncă care se identifică ca aparținând grupurilor etnice minoritare și doar 12% sunt femei.

Pentru 2020, s-a ales schimbarea “hainei” monoposturilor având culoarea neagră de bază, ca semn şi angajament public de a îmbunătăți diversitatea echipei și ca o declarație clară că germanii sunt împotriva rasismului și a tuturor formelor de discriminare. Apelul “End Racism” va fi afişat pe dispozitivele de protecţie Halo, iar hashtag-ul iniţiativei F1 #WeRaceAsOne vor fi prezentate pe oglinzile noului W11.

În centrul angajamentului echipei de a combate rasismul și discriminarea sunt piloţii săi şi în special, Lewis Hamilton, multiplu campion mondial de F1, primul şi singurul superstar de culoare din istoria competiţiei. Împreună, Lewis și Valtteri se vor întrece în salopetă neagră pentru sezonul din 2020, ambii adaptându-și și design-ul căștilor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/