(video) Un şofer din Sîngerei intră în zilele de odihnă cu gândul că are deschis dosar penal

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un șofer a fost prins beat la volan în plină zi, iar rezultatul Dragerului a arătat o concentrație de 1.45 mg/l vapori de alcool în aerul expirat! S-a întâmplat în oraşul Sîngerei, acolo unde polițiștii de patrulare au observat un automobil Honda care se deplasa neuniform pe traseu, solicitând imediat conducătorului auto să tragă pe dreapta.

La volan s-a dovedit a fi un bărbat de 38 de ani, locuitor al aceluiași oraș. Testat cu aparatul alcoolscopic s-a confirmat că era în stare de ebrietate avansată.

Mașina a fost ridicată și transportată la parcarea specială, iar în privința șoferului a fost pornit un dosar penal pentru conducerea mijlocului de transport de către o persoană care se află în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat (se pedepseşte cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport).

Vă îndemnăm repetat, dacă ați consumat alcool, NU urcați la volan și NU puneți viața voastră și a celorlalți participanți la trafic în pericol! Fiți responsabili! Împreună putem spori securitatea în trafic!

Cmentariile sunt închise