(video) Tragedie pe o stradă din Nürnberg, Germania. A decedat o angajată a Brigăzii „Fulger”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Tragedie pe o stradă din Nürnberg, Germania. A decedat o angajată a Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”. Despre aceasta a anunțat Inspectoratul General al Poliției printr-o postare de Facebook.

Conform informaţiilor oficiale, femeia a decedat la spital în jurul amiezii din cauza rănilor grave, după un accident cu un camion în cartierul Sandreuth din Nürnberg, joi dimineaţă. Șoferul a virat la dreapta la un semafor și „a trecut cu vederea” femeia de 35 de ani aflată pe o trotinetă electrică, după cum a explicat un purtător de cuvânt al poliției.

Oficialii de la poliția rutieră din Nürnberg au securizat zona. Din ordinul parchetului Nürnberg-Fürth, a fost chemat și un expert pentru a examina locul accidentului. Trotineta a fost sechestrată pentru investigaţii suplimentare. Drumul industrial a fost temporar închis circulației, dar ulterior a fost redeschis.

Prin distribuirea acestei veşti nu dorim doar să ne alăturăm condoleanţelor, ci şi să reiterăm că deplasarea pe trotinete nu este doar distractivă, ci şi periculoasă! Pe măsură ce numărul de astfel de mijloace de transport este în creştere şi în ţara noastră, le recomandăm utilizatorilor să fie deosebit de prudenţi, mai ales în traversarea intersecțiilor, dar şi să evite utilizarea lor pe carosabile!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/