in , , ,

(video) Fiţi prudenţi dacă circulaţi pe strada Ion Creangă! Iată ce a păţit aseară un şofer

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Posesorul unei Skoda Fabia a ajuns cu aceasta în seara zilei de ieri într-o groapă de pe strada Ion Creangă, la câţiva metri de intersecția cu strada Vissarion Belinski. Şoferul nu a putut afla din timp despre prezenţa acesteia pentru că deplasarea spre aceasta nu a fost restricționată după cum ar fi necesar!

Doar priviţi cum era “împrejmuită” groapa şi ce indicatoare rutiere s-au instalat. Conducătorul auto a afirmat că nu a înțeles care a fost sensul montării panourilor cu semne dacă banda nu a fost blocată complet pe porţiunea respectivă şi nici nu s-a dat de înţeles despre ocolire.

De notat că pe strada Ion Creangă mai există făcute astfel de gropi în contextul reparaţiilor care au demarat. În zona parcului Dendrariu, de exemplu, despre necesitatea ocolirii obstacolului se anunţă prin indicatorul 6.24, care lipseşte pe panoul de lângă groapa unde a avut loc incidentul de mai sus!

Fiţi dar prudenţi dacă circulaţi pe strada Ion Creangă, mai ales pe timp de noapte!

FOTO: facebook.com/fiodoroff.fedot

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?