Cel mai ieftin BMW X5 nou poate fi comandat în Moldova, alături de cel mai scump şi cel plug-in hybrid

Dealerul BMW în Moldova, compania AutoSpace, are plăcerea să anunţe despre extinderea ofertei de versiuni a noului BMW X5 pentru ţara noastră. Lansat la sfârşitul anului trecut pe pământ moldovenesc, iniţial cu patru motorizări la alegere, clienţii vor avea la dispoziţie mai nou altele trei deosebit de interesante.

Prima nouă versiune/motorizare disponibilă a devenit automat şi cea mai accesibilă dintre toate. BMW X5 xDrive25d este noul model de start din familia din care face parte, introdus din această vară, având sub capotă un motor turbo diesel de doar 2.0 litri şi cu patru cilindri. Modelul costă de la 53.500 de euro.

Producătorul promite pentru el un consum mixt de până la 6.5 litri, deşi produce 231 CP şi 450 Nm de cuplu cu ajutorul tehnologiei BMW Twin Power Turbo de compresie în mai multe trepte şi a unui sistem common-rail de injecţie directă a carburantului. Caracteristicile dinamice pe care le poate arăta o maşină cu un astfel de motor nu se cunosc deocamdată.

Propulsorul vine standard conectat la o cutie de viteze Steptronic cu opt trepte, care asigură transmiterea puterii spre roţi prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală inteligentă xDrive, respectiv. Agregatul a mai fost dotat cu un sistem de control al emisiilor, ce include şi un catalizator SCR pentru reducerea emisiilor de oxid de azot şi pentru a corespunde normelor Euro 6d-TEMP.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Noul BMW X5 G05! L-am încercat pe zăpadă și în off-road!

Până apare noul BMW X5 M, şi pe piaţa din Moldova va fi disponibil noul M50i, deocamdată cel mai puternic X5. SUV-ul dispune de un motor V8 TwinPower Turbo de 4.4 litri, care produce tocmai 530 CP şi 750 Nm de cuplu. Prin urmare, modelul este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4.3 secunde, în timp ce viteza maximă îi este limitată.

Dar asta nu este tot. Spre deosebire de alte versiuni, aceasta mai vine standard cu alte câteva bunătăţi pe care te invităm să le cunoşti din articolul dedicat. Costul unei astfel de maşini pe piaţa noastră este de cel puţin 86.100 de euro.

Într-un final, cea mai interesantă motorizare pe care am recomanda-o cu drag este X5 xDrive45e iPerformance! Anume despre aceasta vă spuneam anterior că ar fi comodă pentru cei care vor să treacă foarte rar prin staţiile de alimentare cu carburant, asta pentru că poate rula pe o distanţă de până la 80 de km doar cu energie electrică!

Pe acest SUV, un motor pe benzină de 3.0 litri şi cu şase cilindri dispuşi în linie funcţionează alături de un electromotor, o baterie şi un sistem electric de alimentare pentru a oferi nu doar autonomie, ci şi consum redus de combustibil. BMW spune că modelul poate consuma mixt în unele situaţii chiar sub cinci litri la 100 de km parcurşi!

Tot sistemul de propulsie plug-in hybrid pune la dispoziție 394 CP şi 600 Nm pentru a putea face 0-100 în 5.6 secunde şi pentru a putea atinge o viteză maximă de 235 de km/h. La pachet se mai oferă o cutie de viteze automată şi un sistem de tracţiune integrală! Ce poate fi mai bun pentru 63.600 de euro?!

Toate modelele menţionate în articol pot fi deja comandate preliminar la dealerul oficial BMW din Moldova, compania AutoSpace de pe str. Bucuriei 18A.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Cu noul BMW X5 în drum spre Geneva

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/