Cel mai scump motor second-hand din lume! Se vinde pe eBay şi este de la un model Ferrari

Lot interesant pe portalul de licitaţii online eBay. De doi ani încearcă să se vândă, dar fără succes, un motor original de la modelul supersport Ferrari LaFerrari.

Cu toate acestea, între timp, vânzătorul nu a decis să-l dea la un preţ mai redus, ci din contra i-a mărit costul de aproape trei ori!

Regula nerostită a tuturor licitațiilor, bazată pe bunul simț, este că în cazul în care un produs se doreşte a fi vândut şi nu merge sub ciocan instant, din prima, atunci preţul său de pornire înainte de o eventuală nouă tentativă de vânzare trebuie să fie în mod clar mai mic. Nu este de aceeaşi părere şi vânzătorul din oraşul Hialeah, Florida, SUA.

Încă din 2017 el încearcă să vândă pe un site de licitaţii online un motor produs de Ferrari. În descriere a menţionat că automobilul care l-a avut a parcurs cu el doar 32 de km.

Atunci avea un preţ de 285.000 de dolari. Luând în considerare costul “posesorului” pe patru roţi, suma de bani cerută pe această piesă era destul de rezonabilă, însă nimeni nu a fost dispus să cumpere un V12 italian nici până în ziua de astăzi.

Vezi şi: (foto) Ferrari pregăteşte un motor interesant, cu patru cilindri şi supraalimentare electrică

Vezi şi: (foto) O colecţie de maşini imaculate Ferrari, printre care un FXX, scoasă la vânzare prin licitaţie

Cu toate acestea, vânzătorul nu a devenit confuz și recent şi-a republicat oferta de vânzare a aceluiaşi motor. A lăsat chiar aceleaşi imagini şi descriere, însă preţul l-a ajustat şi nu spre bucuria multora. Acum agregatul natural aspirat de 6.3 litri este oferit în schimbul a tocmai 800.000 de dolari, astfel încât putem afirma cu certitudine că cineva a ratat o şansă bună de a-şi cumpăra un motor de rezervă la un preţ bun!

Drept motiv al majorării preţului, vânzătorul dă asigurări în descriere că Ferrari nu va mai produce acest model de motor, astfel încât, în mod automat, propulsoarele care mai există pe alte LaFerrari au devenit mai valoroase.

Vezi şi: (foto) Ferrari a vândut ultimul LaFerrari Aperta, la licitație, pentru o sumă record

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/