(foto) Până aici s-a “odihnit” viaductul. Ambuteiajele infernale au revenit în Chişinău

0

Cu toate că zilnic se anunţă despre câteva sute de persoane infectate cu noul tip de coronavirus (cele mai multe fiind anume din Chişinău), iar autoritățile recomandă păstrarea distanţei sociale şi părăsirea locuinţei doar în cazuri de strictă necesitate, unii concetăţeni preferă să evite toate aceste cifre şi îndemnuri pentru a merge la muncă.

Cel mai probabil resursele care îi ajută să supraviețuiască, la propriu vorbind, sunt pe terminate, iar o altă soluţie nu se vede la orizont. Şi iată că din 15 iunie, moment în care restricţiile s-au relaxat şi mai mult decât după expirarea stării de urgenţă, ambuteiajele au revenit la ordinea zilei.

Iată de exemplu cum s-a văzut astăzi viaductul în jurul orei 10:00. Sute de maşini circulau bară la bară spre sectorul Centru al oraşului, supunând podul din nou unor sarcini colosale de câteva zeci de tone. Anterior o astfel de intensitate a circulaţiei în zonă a fost observată cu doar câteva ore înainte de Revelion.

FOTO: facebook.com/aduard.derevenco

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata