Chişinău: O maşină, la un pas de a ieşi singură pe carosabil după ce a căzut de pe un loc de parcare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Este mereu unul dintre pericolele parcării pe o porţiune de drum sau pe un loc de parcare amenajat în pantă/rampă fără a include frâna de mână.

Ceea ce vedeţi în imagini s-a întâmplat în această dimineaţă în faţa unui impunător bloc de locuințe construit în perimetrul străzilor Bacău şi Suceviţa de pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani.

Câteva dintre locurile de parcare din zonă au fost amenajate pe o porţiune pavată, dar înclinată spre carosabil comparativ cu altele care sunt perfect orizontale şi localizate chiar mai sus. Se pare că posesorul unui Ford Focus nu a ţinut cont de asta şi grăbit fiind a uitat să includă frâna de mână, ori aceasta pur şi simplu i-ar fi cedat, după caz.

Automobilul s-a pornit uşor din loc şi a ajuns aproape pe carosabil după ce a căzut cu puntea posterioară jos pe trotuar de la o înălţime de aproximativ jumătate de metru. Din fericire niciun pieton nu a avut de suferit pe neprins de veste, iar maşina în sine s-a oprit cu roţile frontale de o mică margine a unei borduri.

Pentru că nu se ştia cât timp va putea rezista în această poziţie, autorul fotografiei a făcut un apel întru căutarea proprietarului pe o reţea de socializare, acolo unde situaţia a devenit virală.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/