Comandă record de camioane electrice de la Volvo Trucks

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Volvo Trucks a semnat o scrisoare de intenție pentru vânzarea a 1.000 de camioane electrice, începând de acum şi până în 2030, către Holcim, unul dintre cei mai mari furnizori din lume de soluții pentru segmentul de construcții. Aceasta reprezintă cea mai mare comandă de până acum pentru camioane electrice Volvo, iar primele 130 de unități vor fi livrate în 2023 și 2024.

Holcim este un producător global de soluții pentru industria de construcții, cu sediul central în Elveția. Este prezent în peste 60 de țări și are aproximativ 60.000 de angajați. Acum, compania și subcontractorii săi au agreat, împreună cu Volvo Trucks, un plan pentru livrarea a 1.000 de camioane electrice Volvo în cadrul operațiunilor Holcim din Europa, de acum și până în 2030.

Primele 130 de camioane electrice Volvo FH și Volvo FM vor fi livrate către piețe precum Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie, începând cu al patrulea trimestru al anului 2023 și pe parcursul lui 2024.

Acest acord este rezultatul unui parteneriat mai extins, între Holcim și Grupul Volvo. Suma contractului este necunoscută.

Prin înlocuirea a 1.000 de camioane existente Volvo FH diesel cu Volvo FH Electric, care utilizează energie „verde”, pe traseele tipice, pot fi reduse până la 50.000 tone de CO2 în fiecare an.

Volvo Trucks produce în prezent camioane electrice în trei locații din Suedia, Franța și Statele Unite, iar o platformă din Belgia se va alătura listei din al treilea trimestru al acestui an. Precum majoritatea producătorilor de camioane, Volvo Trucks ia în considerare şi producerea de camioane cu pile de combustie pe bază de hidrogen, ceea ce se va întâmpla din a doua jumătate a acestui deceniu.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/