(foto) Noul MINI Cooper SE poate arăta din fabrică precum un MINI Cooper JCW

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul MINI Cooper cu motoare termice urmează a fi prezentat, astfel încât lookul versiunii de top JCW este un secret. Dar a fost până acum… Producătorul britanic lansează varianta de echipare John Cooper Works pentru noul Cooper SE (218 CP/330 Nm), una care modifică și aspectul exterior al automobilului electric.

Astfel fiind spuse, putem concluziona care va fi aproximativ stilul modelului JCW cu motor pe benzină.

Noul logo John Cooper Works, care se caracterizează prin contururi clare, iese în evidență deosebit de bine prin schema tradițională de culori roșu, alb și negru, dar și steagul în carouri simbolizat pe grila frontală octogonală. Aspectul este completat, printre altele, de jante de 18 inchi cu design Lap Spoke în două tonuri și cu 10 spițe, iar în spatele lor stau etriere de frână JCW într-un roșu atrăgător. Dungile de pe capotă subliniază caracterul sportiv.

Standard, MINI Cooper SE cu JCW Trim include bare de protecție specifice, cu prize de aer, cu splitter și difuzor integrat. Învelișul grilei radiatorului și sigla sunt finisate într-un negru lucios. Alte puncte de interes vizual includ plafonul contrastant și corpurile oglinzilor retrovizoare în Chilli Red.

Farurile MINI LED au semnături luminoase individuale. Cu semnătura JCW selectată, farurile afișează doar două dungi orizontale în calitate de lumini de zi și subliniază designul minimalist al noului Cooper SE. Grafica stopurilor matrix subliniază lățimea din spate a vehiculului.

Scaunele JCW combină pielea sintetică cu cusături roșii și material tricotat multicolor în zona umerilor. Conceptul de culoare neagră și roșie este continuat pe tricotul 2D care acoperă interiorul ușii și tabloul de bord – a cărui parte dreaptă este împodobită cu modelul specific JCW în stilul unui steag în carouri.

Modul de conducere GO-KART, inspirat de John Cooper Works, colorează afișajul și iluminarea interioară într-un roșu antracit. Pe lângă sunetul special GO-KART, răspunsul optimizat al pedalei de accelerație în acest mod îmbunătățește experiența de conducere sportivă.

Prețul de start în Republica Moldova pentru noul MINI Cooper SE este de 32.000 de euro. Echiparea JCW costă alți 2.950 de euro.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise