Combo de încălcări. În ce stare a fost depistat un şofer pe centura de ocolire a Orheiului

Un bărbat beat și fără permis de conducere a fost surprins circulând cu viteză excesivă pe traseu. Acesta a putut fi oprit înainte de a fi autorul unei tragedii, pe centura de ocolire a Orheiului, după ce radarul poliţiei a indicat o viteză de 132 km/h.

Individul are 39 de ani și este domiciliat în Găgăuzia. Supus testului alcoolscopic, rezultatul a arătat 0.74 mg/l în aerul expirat. Iar pe lângă faptul că vitezomanul a urcat într-o astfel de stare la volan, nici nu avea asupra sa un act care să-i permită deplasarea cu un autovehicul.

Drept rezultat, fără nicio ezitare, a fost documentat de inspectorii de patrulare pentru: conducerea unui mijloc de transport fără a deține permis; pentru depășirea limitei de viteză; pentru condus în stare de ebrietate avansată. Imediat a şi fost înlăturat de la volanul mașinii, iar instanța de judecată urmează să se expună asupra sancțiunii finale.

Automobilul i-a fost dus la parcarea specială şi îl va putea recupera doar după un proces de reabilitare de durată.

Vezi şi: Sunt mii! Poliţia a împărțit amenzi în valoare de minim cinci milioane de lei, în iunie, doar vitezomanilor

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/