Compania GBS a deschis în Chișinău un showroom auto pentru marca Chery

Articol de: “GBS” SRL

Compania GBS a deschis în Chișinău salon auto Chery! În noul showroom Chery sunt prezentate SUV-urile din gama Tiggo: Tiggo 2, 4, 7 Pro și 8 Pro!

În cinstea deschiderii suntem încântați să oferim primilor 10 cumpărători un certificat cadou de deservire tehnică – 10.000 km, precum și o surpriză rafinată!

Chery Automobile a fost fondată în 1997 și astăzi este principalul producător de autovehicule din China. Mașinile Chery deja au câștigat încrederea a 9.4 milioane de clienți din 80 de țări din întreaga lume.

Dezvoltarea rapidă a Chery este determinată de investiții în cercetare și dezvoltare în valoare de 5-7% din veniturile anuale. Producătorul auto a înființat peste 30 de instituții științifice și laboratoare cu cel mai puternic potențial de cercetare și dezvoltare în domeniul motoarelor, transmisiei, șasiului și multe altele.

Chery Automobile deține diferite game de autovehicule printre care: Tiggo, Arrizo și Exeed de înaltă tehnologie. În showroomul Chery de la Chişinău puteți testa SUV-urile ultramoderne a gamei de modele Tiggo.

Indiferent de model, autovehicule se disting printr-un nivel sporit de siguranță, confort și praсticabilitate. Datorită corpului ultra-puternic, galvanizat cu oțel termoformat, toate SUV-urile din gama Tiggo sunt perfect adaptate la condițiile de exploatare locale.

Designul pentru autovehicule Chery este proiectat de studiouri de design italiene – Pininfarina și Bertone. Aceste companii au lucrat cu mărci de referință precum: Ferrari, Lamborghini sau Maserati.

Iar motoarele au fost proiectate de specialiști austrieci, în timp ce companiile de renume mondial BOSCH și Honeywell au furnizat componente electronice și energetice care îndeplinesc cerințele moderne ale șoferilor.

Mașinile Tiggo 7 Pro și 8 Pro au un motor turbo performant dezvoltat de Chery în cooperare cu compania austriacă AVL și aparțin celei de-a treia generații de motoare renumite ACTECO. Puterea maximă a motorului de pe Tiggo 8 Pro este de 186 CP la 5.500 rpm, iar cuplu urcă până la 275 Nm. Cu acest motor puternic accelerația de pe loc şi până la 100 km/h va dura doar 8.9 secunde.

SUV-urile sunt construite pe platforma modulară T1X, care este o elaborare inovativă a companiei Chery. Rigiditatea corpului este asigurată prin utilizarea unor lonjeroane triple, care absorb energia în caz de coliziune. Iar suspensia spate independentă multi-link sporeşte manevrabilitatea și stabilitatea vehiculului, oferind o absorbție de a șoc excelentă și confort.

Peste 10 sisteme de siguranță activă, inclusiv ABS, EBD, HDC, TCS și altele, oferă un control încrezător asupra SUV-ului smart.

Tapițeria din piele a modelelor Tiggo 7 Pro și 8 Pro, în negru sau negru și maro, dar și acoperișul panoramic, nu vă vor lăsa indiferent. Tăierea cu laser accentuează detaliile designului. Iar zona de control digitală cu trei ecrane vă permite să monitorizați toate sistemele mașinii cu ușurință virtuoasă.

Ecranul LCD de 12.3 inci a tabloului de bord interacționează cu afișajul  LCD multimedia pentru a arăta cele mai importante informații, având o rezoluție de 1920×720 pixeli și oferind o vedere panoramică a mașinii atunci când are loc deplasarea în marșarier sau cu viteze mai mici de 20 km/h.

Afișajul tactil de control a sistemului de climatizare, de 8.0 inci, este rezistent la zgârieturi, praf și apă.

Cu SUV-ul Chery Tiggo 4 de înaltă tehnologie și eficient din punct de vedere energetic, vă veți simți la fel de sigur în traficul dens al orașului, precum și pe șoselele suburbane. Deja în configurația de bază, mașina este dotată cu funcție de acces fără cheie, cu o cameră cu vedere din spate, cu senzori de parcare și cu servodirecție electrică.

Iar sistemul unic de control prin gesturi vă permite să modificați setările climei, să controlați sistemul multimedia și să reglați volumul – totul fără a atinge ecranul!

SUV-ul compact, urban și fiabil Chery Tiggo 2 cu gardă la sol de 178 mm este minunat pentru o plimbare confortabilă în țara noastră. Inginerii Chery au acordat o atenție deosebită siguranței mașinii, echipând-o cu ABS, EBD, EPS, cruise control și o cameră cu vedere din spate.

Prețul pentru un astfel de SUV smart în configurația de bază este 10.440 de euro!

Managerii de vânzări din noul showroom Chery vor fi încântați să vă ofere informații mai detaliate și să răspundă la orice întrebări pe care le aveți!

Vă așteptăm în showroomul Chery de pe strada Сalea Orheiului 20/1, Chișinău!
Pentru mai multe detalii accesaţi https://cherymd.com
Înscrieți-vă pentru un test drive la numărul de contact 069 009 800

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/