GBS: Joy Life On. Nu puneți viața pe pauză! Fiți în trend! Simțiți energia noului Haval Jolion

Articol de: „GBS” SRL

GBS: Joy Life On. Nu puneți viața pe pauză! Fiți în trend! Simțiți energia noului Haval Jolion. Exclusiv în showroomul GBS, mai multe impresii și drive.

Producătorul auto GWM continuă ofensiva pe segmentul SUV-urilor, cu lansarea în producție a unui nou SUV care a trezit un mare interes în rândul conducătorilor auto din întreaga lume.

Mașina este perfect adaptată condițiilor locale și este creată pentru cei care apreciază individualitatea, confortul și inovațiile.

Devenind proprietarul elegantului SUV Haval Jolion, veți primi un companion fidel, care vă va umple viața cu plăcere absolută și impresii unice de condus.

Mașina se bazează pe platforma modulară uşoară numită L.E.M.O.N. Este o nouă generație de autovehicule cu un consum redus de combustibil și funcționalitate sporită. Potrivit inginerilor companiei, această platformă, în combinație cu o caroserie de înaltă rezistență, este capabilă să reziste chiar și la cele mai severe crash-teste.

Un duo izbitor de design elegant și finisaje interioare de înaltă calitate – acestea atrag atenția la prima vedere. Grila cromată, farurile cu fază scurtă/lungă cu LED-uri și acoperișul panoramic se îmbină perfect cu designul inovator al vehiculului*.

Interiorul spațios al SUV-ului este finisat în stilul luxului progresiv și impresionează prin gamă variată de echipamente. Astfel, mașina este echipată cu un afisaj LCD de 7.0 inci al calculatorului de bord, un sistem multimedia cu ecran de 12.3 inci, compatibil cu interfețele moderne Apple CarPlay și Android Auto*, dar şi un sistem de control a climatizării pe două zone.

La showroom-ul GBS, SUV-urile Jolion sunt prezentate în patru versiuni de echipare, destinate cumpărătorilor diferiți. Christopher Zarlenga, designerul-şef GWM, a declarat: „Acest vehicul își va încânta întotdeauna proprietarii cu ușurința în manevrabilitate, design și conceptul Joy Life On”.

Soluțiile de culoare întruchipează caracterul și personalitatea proprietarului. Vă sugerăm să vă alegeți propriul stil complet diferit de oricine altcineva prin nuanţele Mars Red, Golden Black, Energy Green, Blue Saphire sau poate Hamilton White.

În timpul conducerii acestui vehicul, vă veți simți confortabil și în siguranță, deoarece producătorii au avut grijă să instaleze airbaguri frontale și laterale, un sistem de monitorizare continuă a unghiurilor moarte și a detectării obiectelor în zona de mișcare a vehiculului, patru moduri de conducere (standard, eco, sport, zăpadă) și chiar senzori de parcare automată.

Am reușit să asigurăm că Haval Jolion își va face față acestei sarcini – de a oferi beneficii economice și productivitate maximă, încântându-i pe proprietari în fiecare zi, pentru că GWM mereu concentrează pe asta.

Managerii showroom-ului GBS vor răspunde cu plăcere la orice întrebare și vor oferi informații mai detaliate oricui decide să cumpere unul dintre cele mai bune SUV-uri din clasa sa.

Testați Haval Jolion în condiții reale și simțiți plăcerea de a conduce!

Vă așteptăm în salonul GBS pe adresa: Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2.
Pentru detalii și înscriere la test-drive apelaţi 022-022-500
www.haval.md

*Echipamentul vehiculului poate fi opțional și diferă în funcție de echipament.

P.

Cmentariile sunt închise