Confirmat: Skoda va prezenta la Salonul Auto de la Geneva conceptul SUV-ului Kodiak

Compania cehă Skoda a publicat primele schiţe în care este întruchipat primul său tot-teren din gamă. Versiunea de serie a acestuia va apărea în anul 2017. Deocamdată, conceptul crossoverului va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva în luna martie.

2016-skoda-visions-suv-concept-1

Skoda va prezenta la Geneva viitoarea filosofie de design a mărcii

Într-un comunicat emis de Skoda s-au făcut publice câteva detalii ale maşini. Lungimea, lăţimea şi înălţimea este egală cu 4.700 x 1.910 x 1.680 mm. În habitaclu vor fi prezente trei rânduri de scaune, unde şase oameni se vor simţi liber şi confortabil.

2016-skoda-visions-suv-concept-2

Skoda VisionS are margini de protecţie a caroseriei din plastic, jante imense şi blocuri optice pe bază de LED-uri. Restul detaliilor urmează să le aflăm peste o lună de zile, aşa că staţi aproape.

Se prevede ca modelul de serie să fie numit Kodiak, în cinstea unei specii de urşi bruni din Alaska. Crossoverul va fi construit pe baza platformei modulare a VW – MQB – şi va împărţi componentele cu versiunea cu şapte locuri a Volkswagen Tiguan. Kodiak va fi disponibil atât cu două, cât şi cu trei rânduri de scaune.

2016-skoda-visions-suv-concept-3

Presa germană: Viitorul crossover Skoda va fi numit Kodiak (foto)

Dacă prototipul modelului va fi arătat la Geneva, cel mai probabil că varianta finală a Skoda Kodiak va debuta în luna octombrie la Salonul Auto de la Paris. Vânzările ar putea demara în primul trimestru al anului 2017.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/