Cu 233 şi 182 de km/h! Alţi doi şoferi au completat lista vitezomanilor în baza de date a poliţiei

Alţi doi şoferi au completat lista vitezomanilor în baza de date a poliţiei. INSP a făcut publice informaţii despre când, unde şi cu ce viteză au fost înregistraţi de radare.

Despre primul caz: ieri, în jurul orei 20:00, pe traseul R-6, în apropiere de raionul Orhei, a fost depistat și stopat de către inspectorii de patrulare, un șofer care conducea cu abateri destul de grave de la legislație.

Fiind la volanul unui Mercedes-Benz S-Class, acesta a ținut să apese pe accelerator până a prins o viteză de 233 km/h. Bărbatul de 29 de ani, originar din Chișinău, în mod conștient a pus în pericol atât viața sa, cât și a altor participanți la traficul rutier.

În consecință, șoferului i-a fost întocmit proces-verbal cu remitere în judecată, ridicându-i-se permisul de conducere, deoarece acesta mai avea acumulate anterior 13 puncte de penalizare.

Detalii despre al doilea caz: astăzi, pe traseul M-1, în apropiere de raionul Criuleni, a fost depistat și stopat cu viteză excesivă un autoturism de marcă Volvo, condus de un bărbat de 63 de ani cu 182 de km/h. Șoferul s-a ales cu un proces-verbal pentru depășirea limitei de viteză, fiind sancționat cu amendă și cu aplicarea a 5 puncte de penalizare.

Poliţia Națională ţine să menționeze în perioada 19-22 martie 2021, peste 1.500 de conducători auto au depășit limita de viteză! S-au înregistrat şi 10 accidente rutiere, soldate cu 15 persoane traumatizate, iar 41 de șoferi au fost depistați în stare de ebrietate la volan. Inspectoratul General al Poliției atenționează toți conducătorii auto că regulile de circulație rutieră trebuie respectate cu strictețe, pentru că viața e cea mai importantă, iar indiferența are consecințe grave!

Vezi şi:

https://autoblog.md/parca-matur-insa-deloc-serios-un-sofer-prins-cu-151-de-km-h-pe-strada-mihai-viteazul/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/