Dacia anunţă cât costă în România primul său electromobil

Începând din 20 martie, în România, Dacia deschide online precomenzile pentru echiparea Comfort Plus a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la prețul imbatabil de 18.100 euro (cu TVA inclus).

Ulterior vor fi deschise precomenzile pentru echiparea Comfort, disponibilă la prețul de 16.800 euro (TVA inclus). O variantă destinată clienților de flote va fi de asemenea disponibilă, la același preț.

Iar norocoşii care vor întruni criteriile de selectare îşi vor putea cumpăra un Spring (indiferent de echipare) cu o reducere semnificativă prin intermediul programului RABLA PLUS, ceea ce înseamnă un eco-tichet de până la 10.550 de euro!

https://autoblog.md/video-reportaj-special-am-facut-cunostinta-cu-noua-dacia-spring-primul-model-electric-al-marcii-cat-ar-putea-costa/

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26.8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranță, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență, etc.

Modelul este disponibil, de la momentul lansării, în doar trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red.

Garanția oferită este de producător este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.

Cmentariile sunt închise