(video) Prins pe urme fierbinți! Un tânăr din Cimişlia a furat accesorii în valoare de mii de euro de la maşini scumpe

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bărbat de 31 de ani, originar din Cimișlia, timp de o lună, acționând pe timp de noapte, a sustras accesorii de la mai multe automobile din raionul Străşeni (din oraş şi câteva sate), majoritatea fiind scumpe.

Pe acest caz au fost înregistrate nouă plângeri, fiind inițiate mai multe cauze penale. Suma prejudiciului a fost estimată la peste 100.000 de lei!

Conform materialelor anchetei, după comiterea faptei, bărbatul lăsa un mesaj pe parbrizul automobilului, iar pentru răscumpărarea bunurilor proprietarul trebuia să transmită bani prin intermediul aparatelor de plată electronică sau prin transfer folosind aplicaţia Telegram, după care victima primea locația aflării bunurilor sustrase.

Nu a durat mult această metodă de a face bani. Ca urmare a măsurilor speciale de investigații și urmărire penală, suspectul a fost reținut în flagrant de poliţia din Străşeni în timp ce plasa bunurile în ascunzișuri. Va sta în arest preventiv pe un termen de 72 de ore, după care instanţa îi va decide soarta de mai departe.

De menționat că acesta se afla în căutare de către mai multe Inspectorate de Poliție din ţară, eschivându-se de la executarea unei sentințe de condamnare pe un termen de 5 ani, emise de către judecătoria Cimișlia.

Pentru faptele comise persoana vinovată riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 4 ani.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/