(video) Grijă mare în acest sezon îndeosebi la posesorii de maşini cu tracțiune spate! V-ar putea accidenta pe neaşteptate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

„O mână pe volan și una pe telefon!” Acesta este comentariul care însoțește filmuleţul publicat de un şofer pe o reţea de socializare, care a fost martor unei situații periculoase generate pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani. Camera sa de bord a surprins momentul când un posesor de BMW cu tracțiune spate îi pierde brusc controlul.

Automobilul a derapat cu mare viteză după ce tipul s-ar fi pornit de la semafor într-o manieră ceva mai agresivă, demarând motorul să dezvolte turaţii înalte. După ce a parcurs câţiva zeci de metri, brusc a început să alunece şi ulterior s-a întors la 360 de grade.

Pericolul unui accident a fost destul de mare, din motiv ce a ieşit pentru un moment cu spatele pe contrasens. Dacă şoferul maşinii negre s-ar fi deplasat mai aproape de linia dublă continuă şi nu ar fi reacţionat rapid, aşa cum a făcut de altfel, un impact era garantat! Dar din fericire nimeni nu a avut de suferit de această dată!

VIDEO: facebook.com/Вадим Коваль

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise