(foto) Chişinău: INSP a prins un posesor de BMW “tunat” cu anvelope de vară chineze

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încrederea în sine exagerată ar putea duce la tragedii. Șoferul unui BMW a pornit la drum având automobilul echipat cu pneuri de vară!

Descoperirea a fost făcută de un echipaj INSP pe strada Calea Orheiului din capitală, unde cel mai probabil tipul a atras atenţia inspectorilor prin faptul că nu putea înainta uşor.

Inspectoratul Național de Securitate Publică îndeamnă repetat toți conducătorii auto să nu pornească la drum dacă automobilul nu este echipat cu anvelope de iarnă sau dacă nu corespunde stării tehnice stabilite conform legislației! Respectați-vă pe voi și pe cei din jur!

În contextul celor spuse, aflați că există și o categorie de șoferi care au pe mașini anvelope corespunzătoare, însă elementar cum să-şi curăţe automobilul nu cunosc încă, ori sunt prea leneşi să mai facă un efort suplimentar. Iată cum a pornit la drum un alt participant la traficul din capitală.

FOTO: t.me/chsvteme

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise