Wizz Air revine în Republica Moldova! Precizările companiei aeriene

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Autoritățile centrale au anunțat în această seară că operatorul Wizz Air revine în Moldova. Am contactat oficial compania pentru o confirmare și o reacție pe marginea subiectului. În continuare citiți răspunsul oferit.

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, este încântată să anunțe reluarea zborurilor mult așteptate către Chișinău, Moldova, începând cu 14 decembrie 2023. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației mobile, începând de la 19,99 EUR.

Deocamdată, compania aeriană va zbura de trei ori pe săptămână de la Londra (Luton) și de două ori pe săptămână de la Milano (Malpensa) și Roma (Fiumicino) către Chișinău. Această decizie nu numai că reconectează capitala Moldovei cu destinații importante, dar urmărește, de asemenea, să îmbunătățească accesibilitatea și confortul pentru pasageri.

Decizia reluării zborurilor subliniază angajamentul Wizz Air de a satisface nevoile de călătorie ale pasagerilor săi, oferindu-le o modalitate simplă de a-și planifica vacanțe și city break-uri sau de a-și vizita familiile.

RUTĂZIÎNCEPÂND CUDE LA
Chișinău – Londramarți, joi, sâmbătă14 decembrie 202317.99 GBP
Chișinău – Milanojoi, duminică14 decembrie 202319.99 EUR
Chișinău – Romajoi, duminică14 decembrie 202319.99 EUR

„Wizz Air este încântată să reia operațiunile de la Chișinău, reconectând pasagerii moldoveni cu Londra, Roma și Milano. Recunoaștem importanța acestor rute și ne angajăm să oferim pasagerilor noștri o experiență de călătorie plăcută și coerentă. Începând cu 14 decembrie, pasagerii pot profita de serviciile renumite ale Wizz Air, experimentând călătorii directe între Chișinău și trei destinații europene importante. Această reluare a operațiunilor reflectă angajamentul companiei aeriene de a-și deservi în mod constant pasagerii din Moldova și de a contribui la conectivitatea transportului aerian din regiune,” a declarat pentru AutoBlog.MD Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Amintim că Wizz Air și-a suspendat toate zborurile către și dinspre Chișinău din 14 martie 2023. Iată motivele enunțate atunci:

Cmentariile sunt închise