Dealerul oficial Toyota din Republica Moldova a donat 200000 de lei pentru combaterea COVID-19

Gest respectuos din partea unuia dintre primii distribuitori de automobile din ţara noastră. Compania “CONTINENT” SRL, dealerul oficial al mărcii Toyota în Republica Moldova, a luat decizia de a dona o sumă generoasă de bani în lupta împotriva pandemiei de coronavirus de tip nou.

De-a lungul celor 29 de ani de activitate compania “CONTINENT” SRL a ajutat întotdeauna veteranii de război, angajații din cultură și paralimpicii moldoveni. Dar acum a venit timpul pentru ca întreaga lume, din toate ţările şi naţiunile, să se unească în fața unui inamic comun – COVID-19.

“Echipa noastră cheamă toți cetățenii din țara noastră frumoasă și dragă să se unească, indiferent de etnie, viziuni politice și religioase și să ofere toată asistența posibilă lucrătorilor medicali și cetățenilor vulnerabili din punct de vedere social din țara noastră. Doar împreună putem învinge acest inamic teribil și mișel. În toată țara și în orașul nostru sunt deschise conturi bancare în care toată lumea poate transfera bani. Compania noastră a transferat deja 200.000 de lei în contul deschis de Primăria Chișinău pentru a sprijini cetățenii cu venituri mici și lucrătorii medicali”, se arată într-un mesaj trimis de Victor Șumilo, director general “CONTINENT” SRL, în numele echipei pe care o conduce.

Toyota Moldova îndeamnă pe toţi cei care nu sunt în stare să ofere ajutor material să respecte cu strictețe regulile de carantină și cerințele stării de urgență!

Stați acasă! Aveți grijă de Dvs și de cei dragi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/