(video) Spofec modifică primul SUV Rolls-Royce pe toate fronturile

Atelierul de tuning Spofec, divizia grupului german Novitec, care se ocupă doar de modificarea automobilelor mărcii Rolls-Royce, are acum pregătit un program şi pentru primul SUV al mărcii britanice. Acesta include modificări de ordin estetic, aerodinamic şi tehnic.

Lista modificărilor propuse:

  • Un nou bodykit exterior numit OVERDOSE, care cuprinde mai multe părţi componente îmbunătățite aerodinamic şi fabricate în calitate OEM din material Pur-R-Rim pentru a obține o potrivire perfectă și o calitate a suprafeței. Partea frontală a maşinii a fost concepută de la zero pentru a se înlocui bara de protecţie în totalitate. Forma sa izbitoare îi oferă SUV-ului o față mai distinctivă și reduce în plus ridicarea punții din față la viteze mari.
  • Maşina are acum o lăţime de 2.12 metri pe puntea din spate, cu 12 cm mai mulţi decât cea din uzină. Pe puntea din faţă lăţimea a crescut cu 10 cm, în ambele cazuri datorită ataşamentelor pe aripile modificate, pentru a adăposti noile jante forjate de mărimi 10Jx24 în anvelope de dimensiuni 295/30 R 24. Jantele sunt realizate în colaborare cu Vossen, au 10 perechi de spiţe duble, pot fi vopsite în una din cele 72 de culori la alegere, şi pot avea o finisare periată sau polişată.
  • Un modul special pentru suspensia pneumatică a maşinii este calibrată optim luând în considerare noile roţi. Garda la sol a maşinii poate fi micşorată astfel cu 40 mm sub cea standard, fapt care asigură un centru de greutate mai redus pentru o siguranţă şi o agilitate mai mare.
  • Spofec este gata să ofere şi un performance upgrade bazat pe un modul N-TRONIC de tip plug-and-play, controlat de un procesor special, care este conectat foarte uşor la unitatea electronică de control a motorului V12 de 6.75 litri. Unitatea de control auxiliară are o cartografiere specială pentru injecție și aprindere și crește presiunea de supraalimentare a motorului twin-turbo. Rezultatul este o creştere cu 114 de CP şi 160 Nm peste ceea ce poate oferi agregatul din uzină, pentru a ajunge să producă în total 685 de CP şi un uimitor cuplu de 1.010 Nm. Timpul necesar acceleraţiei de pe loc şi până la 100 de km/h coboară de la 5.2 la 4.9 secunde. Viteza maximă a rămas limitată electronic la 250 de km/h
  • Spofec oferă şi sisteme de eșapament sport din oţel inoxidabil pentru Rolls-Royce Cullinan ca un complement ideal la îmbunătățirea performanței. În plus, aceste sisteme produc o notă de evacuare mai sportivă. Varianta cu supape controlate activ dispune de o gestionare electronică a sunetului care permite reglarea notei de evacuare de la distanță, din cabină, între o intensitate extrem de subtilă până la una puternică din punct de vedere sportiv.
  • Spofec îndeplinește, de asemenea, cerințe speciale de personalizare a habitaclului. Clienţii pot alege dintr-o varietate de culori practic interminabile și o gamă largă de tipuri de piele și Alcantara.

Toate cele din listă pot fi instalate “la pachet”, fie separat. Preţurile se comunică doar persoanelor interesate.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-tuning-extrem-de-la-mansory-pentru-sase-masini-inclusiv-noul-audi-rs-6-avant-a-facut-si-un-g-class-blindat-tunate/

(video) Spofec adaugă noului Rolls-Royce Phantom alţi 114 CP şi îl pune pe roţi cu jante de 24 de inci

(video) Premieră: Noul Rolls-Royce Cullinan Black Badge vine pe piaţă cu un V12 cu 600 de CP

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/