Deja în sudul ţării! Un alt poliţist beat a lovit un pieton

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un polițist în stare de ebrietate la volanul unui automobil a spulberat o persoană pe trecerea de pietoni. Accidentul ar fi avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:00, pe trecerea de pietoni de lângă parcul din municipiul Ceadîr-Lunga, scrie PulsMedia.md

Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 60 de ani, care traversa strada când a fost lovit de un Audi, la volanul căruia se afla un angajat al Inspectoratului de Poliție Taraclia. La fața locului a intervenit poliția, dar și o ambulanță. Pietonul s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat la spital.

„La 3 septembrie curent, în jurul orei 20:00, în Ceadîr-Lunga, angajatul IP Taraclia, în afara orelor de serviciu, în civil și conducând automobilul personal de marca Audi a tamponat un bărbat de 60 de ani, care s-a ales cu traumatisme. Fiind testat alcoolscopic, s-a constatat că acesta se afla în stare de ebrietate avansată, aparatul Drager fixând o concentraţie de 1.10 mg/l alcool în aerul expirat”, a declarat pentru Realitatea.md șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco, confirmând astfel pe cale oficială cele întâmplate.

IGP spune că imediat după impact a fost dispusă o anchetă de serviciu, angajatul fiind suspendat din funcție în perioada anchetei. Ulterior, angajatul IP Taraclia ar urma să fie concediat.

„Conducerea Inspectoratului General al Poliției nu tolerează asemenea comportament al angajaților, care prejudiciază imaginea instituției și a fiecărui polițist, urmând să fie întreprinse toate acțiunile legale în acest sens”.

Amintim că este cel de-al treilea caz înregistrat într-o săptămână, când un poliţist în stare de ebrietate la volan provoacă un accident.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise