(foto) Un alt poliţist beat şi în uniformă, depistat aseară în Floreşti. A intrat cu maşina într-un copac

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2)


(update #1)


Un nou accident cu implicarea unui poliţist beat, adus la cunoștință chiar de către IGP, deşi câteva detalii au apărut mai devreme în spaţiul online. S-a întâmplat ieri în jurul orei 22:00 în oraşul Floreşti. Oamenii legii au fost sesizați de un locuitor care le-a spus că, în apropiere de gospodăria sa, un Logan s-a tamponat într-un copac.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de un angajat al Inspectoratului de Poliție Florești. Bărbatul de 34 de ani purta uniforma de serviciu, dar se afla în afara orelor de muncă.
Acesta a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost de 1.16 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

La moment Poliția din Florești a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar Direcția Inspectare Efectiv a IGP a demarat imediat o anchetă internă în acest sens, fiind dispusă suspendarea din funcție a polițistului.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției nu tolerează un asemenea comportament al angajaților, care prejudiciază imaginea instituției și a fiecărui polițist, urmând să fie întreprinse toate acțiunile legale în acest sens, se menţionează pe final într-un comunicat de presă publicat în această seară în jurul orei 18:30.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise