(video) Momentul unui nou accident, cu implicarea a trei mașini, în intersecția considerată a fi cea mai proastă din Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vineri seara relatasem despre un accident minor care a generat în zonă un ambuteiaj infernal într-o oră de vârf, iar astăzi s-a mai întâmplat unul în același loc din sectorul Botanica. Este această intersecție blestemată, ori involuntar sau intenționat se încalcă în ea reguli de circulație?

Unii internauți cred că astfel de accidente se întâmplă din cauza sincronizării imperfecte a semafoarelor. Alții cred că problema e în lumina puternică de la soare (când e soare și cer senin) și, respectiv, culoarea slab văzută a semaforului, mulți șoferi încetinind până la o viteză mică pentru a se convinge dacă e roșu sau verde.

Însă să nu uităm și de regula 58, alineat 3 din RCR, una care ne-ar salva de multe probleme: La conectarea semnalului verde al semaforului, conducătorul este OBLIGAT să cedeze trecerea pietonilor care finalizează traversarea părții carosabile, precum și vehiculelor deja angajate în trecerea intersecției, indiferent de direcția lor de deplasare ulterioară.

VIDEO: facebook.com/dimacruc

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise