Detalii despre accidentul de pe strada Gheorghe Asachi. Poliţia dă asigurări că nu a fost vorba despre vreo întrecere

Poliţia ne-a oferit detalii despre accidentul rutier care a avut loc în seara zilei de ieri pe strada Gheorghe Asachi din capitală, unde au fost implicate câteva maşini premium. Din informaţiile pe care le-am deţinut, dar şi potrivit martorilor, alături de un Porsche Cayenne ajuns într-un stâlp a fost accidentat şi un Mercedes-Benz GLS.

FOTO: facebook.com/Veaceslav Belii

Ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, Natalia Stati, a comunicat pentru AutoBlog.MD că forţele de ordine au fost sesizate despre cele întâmplate la ora 20:58, în seara zilei de 29 iunie. La faţa locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere din cadrul DP a mun. Chisinau, unde au stabilit ca în accident sunt implicate trei unităţi de transport.

Ca urmare a documentării, în coliziune au fost implicate un Mercedes, condus de un şofer în vârstă de 30 de ani, care s-a tamponat cu un Porsche condus de un şofer în vârstă de 32 de ani şi acesta din urmă a fost proiectat într-un pilon electric după ce a pierdut controlul volanului. Ulterior, Mercedes-ul a intrat în contact şi cu o Toyota care era condusă de un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Din fericire accidentul nu s-a ales cu victime. Pe cazul dat a fost inițiată o ancheta pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii situaţiei şi urmează a se stabili care dintre șoferi se face vinovat. Persoana care a provocat accidentul urmează să primească o amendă în valoare de 1.500 de lei şi 6 puncte de penalizare.

Poliţia ne-a mai asigurat că nu a fost vorba despre nicio cursă ilegală sau întrecere între şoferi. De asemenea, nu a menţionat nimic despre faptul că cineva dintre conducători ar fi fost în stare de ebrietate, aşa cum se zvonea într-un grup de pe o reţea de socializare.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/