Detroit 2016: Noul hatchback Chevrolet Cruze (foto/video)

Chevrolet a prezentat hatchback-ul Cruze de generaţie nouă, premiera căruia va avea loc la Salonul Auto de la Detroit, care se va deschide începând cu 11 ianuarie 2016. Acelaşi model, dar în caroserie sedan, a debutat în vara anului trecut.

Hatchback-ul este construit pe baza unei noi platforme modulare a concernului General Motors, care este actualmente este folosită de familia Opel Astra. Modelul Cruze a primit cel mai lung ampatament din segment – 2.700 de mm. Totodată maşina a devenit mai uşoară cu 91 de kilograme comparativ cu generaţia precedentă. Volumul portbagajului este egal cu 524 de litri, iar odată ce sunt rabatate scaunele de pe al doilea rând acesta constituie 1.189 de litri.

2017-Chevrolet-CruzeHatch-Detroit-3

Deocamdată, sub capotă va sta un motor turbo de 1.4 litri cu 153 de CP, cuplat la o transmisie mecanică cu şase rapoarte sau una automată cu acelaşi număr de trepte. Chevrolet Cruze prinde prima sută de kilometri la oră timp de opt secunde.

Modelul mai este dotat cu un sistem multimedia care suportă aplicaţiile Android Auto şi Apple CarPlay, Wi-Fi şi reţea 4G, sistem de monitorizare a unghiurilor moarte, al traficului şi de parcare automată.

2017-Chevrolet-CruzeHatch-Detroit-2

Vânzările hatchback-ului vor demara în toamna acestui an, iar lista ţărilor în care automobilul s-a vândut până acum va fi extinsă cu alte 40 de pieţe.

2017-Chevrolet-CruzeHatch-Detroit-4

2017-Chevrolet-CruzeHatch-Detroit-1

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/