(video) Omul gospodar își face iarna car. Dacia a livrat peste 1000 de Sleep Pack

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Proverbul „Bunul gospodar își face vara sanie și iarna car” se pare că e valabil și pentru clienții Dacia, mai ales cei care au început de cu iarnă să-și pregătească mașina pentru escapade atunci când timpul frumos va permite. Decembrie 2023 a fost luna în care livrările de Sleep Pack au depășit 1.000 de unități.

Fiind primul element al gamei de accesorii InNature oferită de Dacia, Sleep Pack a fost lansat cu ocazia prezentării seriei de modele Extreme, iar primul model compatibil este Jogger. Cu ajutorul acestei soluții utile pentru amatorii ieșirilor în natură, habitaclul mașinii poate fi transformat într-un adevărat spațiu de dormit.

Sleep Pack oferă:

  • Un pat pentru două persoane. Sleep Pack este alcătuit dintr-o cutie din lemn, ale cărei dimensiuni sunt adaptate pentru a încăpea în portbagajul modelului Jogger. În mai puțin de două minute, aceasta se transformă într-o suprafață plană pe care pot fi instalate saltelele de dormit. Patul astfel creat are lungimea de 190 cm și lățimea de 130 cm, iar distanța disponibilă până la nivelul plafonului este de 60 cm.
  • Un spațiu de încărcare pentru bagaje. Atunci când cutia în care este depozitat Sleep Pack este complet închisă în portbagaj, aceasta oferă un volum de încărcare de 220 de litri.
  • Un suport cu rol de măsuță. Capacul cutiei de lemn poate fi folosit ca o măsuță pe care pot fi așezate diferite obiecte.

Cutia în care este instalat Sleep Pack nu cântărește decât 50 kg (cu tot cu saltele) și poate fi ușor scoasă din mașină în caz de nevoie. Pachetul poate fi completat cu alte accesorii care optimizează confortul în utilizare: jaluzele pentru toate geamurile mașinii și un cort exterior care se atașează în partea din spate a modelului Jogger.

În lista de prețuri a modelului Jogger pentru piața din Republica Moldova nu este indicat acest Sleep Pack, însă dealerul oficial ne-a comunicat că se poate opta pentru el.

În Franța, dacă se comandă din fabrică împreună cu mașina costă 1.490 de euro (sau 1.790 de euro dacă e cumpărat ulterior, separat). Dacă mașina e cu şapte locuri, scaunele de pe rândul al treilea sunt necesare de scos înainte de montarea pachetului.

Noul Duster va dispune, la rândul său, de o versiune specifică de Sleep Pack, adaptată pentru dimensiunile sale interioare.

Cmentariile sunt închise